Zomeractie: airco check met ozon behandeling

Zomeractie: airco check met ozon behandeling

Een airco check voor uw truck, camper of personenauto is belangrijk. Het verhoogt uw rijcomfort en zorgt dat u fris achter het stuur zit. Nu combinatiedeal met ozon behandeling.

Een goed werkende airco in uw truck, camper of personenauto is om meerdere reden belangrijk. Het verhoogt niet alleen uw rijcomfort, maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Doorrijden met een slecht werkende airco kan voor hoge kosten zorgen. Tijdig een airco check laten uitvoeren is dus belangrijk. Mocht er uit onze check blijken dat er een reparatie of reiniging nodig is, dan kunnen we dit gelijk -in overleg met u- uitvoeren. Zo bent u snel weer op weg met een koude airco.

Naast een goed werkende airco wenst u natuurlijk ook een schone lucht in de cabine. Met onze ozongenerator verwijderen we:
✔ Alle mogelijke geuren zoals die van: rook, dieren en rottende voedingsmiddelen.
✔ Micro- organismen zoals: virussen, schimmels, ziektekiemen en bacteriën.

Airco check met ozon behandeling

Deze behandeling zal tegelijk met de airco check worden uitgevoerd, zo kunt u binnen een uur weer rijden. De kosten van deze combi behandeling zijn: € 95,- ex btw. Garagebedrijf Pals biedt deze service aan voor alle soorten trucks, campers en personenauto’s. Alleen een airco check of ozon behandeling is ook mogelijk. Eventuele reparatie en vulling van het systeem zijn niet in deze prijs inbegrepen.

In de maanden juli en augustus krijgt u de ozon behandeling gratis bij onderhoud aan uw voertuig.

Interesse of meer informatie?

Bel Sven op 0578-61 21 82 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

[contact-form-7 id=”3544″ title=”Contact_sales”]