Vacature zaterdaghulpen voor schoonmaakwerk

Wij zijn regelmatig op zoek naar zaterdaghulpen voor de schoonmaak. Ben jij alleen of met een groepje vrienden of vriendinnen op zoek naar een manier om bij te verdienen op zaterdag? Dan is dit een bijbaan waar jullie 1,5x het minimumloon verdienen en het ook nog leuk is!

Elke zaterdag zorg jij er, samen met de andere zaterdaghulpen, voor dat ons garagebedrijf weer helemaal schoon en netjes opgeruimd is. Jullie beginnen de zaterdagochtend om 8.00 uur met het opruimen van de werkplaats. Daarna wordt alles aangeveegd en schrobben jullie de vloer. Ook leeg je de oud ijzerbakken en vuilcontainers. Om 12.00 uur eten we, gezamenlijk met de monteurs die ook in de garage aan het werk zijn, een patatje en maken we tot ongeveer 14.00 uur de laatste dingen af.

Ben je 15+, dan bieden we je:

  • Anderhalf keer minimum loon;
  • Leuke werksfeer;
  • Als je handig bent, kan je bij ons op de zaterdag ook verder leren sleutelen en zelfs doorgroeien naar leerling monteur;
  • Als je meer wil werken, kan dat in overleg ook na school of op de avonden.

Interesse? Solliciteer dan hieronder!

Stuur een mail naar jaap.zitman@pals.nl of vul hieronder je contactgegevens in en klik op verzenden .We nemen snel contact met je op. Toch nog meer informatie nodig? Neem gerust contact op met Jaap Zitman via 06-21 54 76 00  Of stuur hem een appje.

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.