Vacature leerling monteurs bedrijfswagens voor schooljaar 2024-2025

Je sleutelt graag aan je brommer, aan een auto of een tractor. Je bent bezig met je laatste jaar VMBO-techniek opleiding of hebt deze afgerond (niveau 2, 3 of 4) en  je wilt graag in de praktijk leren. Dan kan je bij ons aan de slag als leerling monteur bedrijfswagen en ga je tegelijkertijd een  MBO opleiding volgen aan de Truckacadamy.

Wat jij als leerling monteur bij ons gaat doen?

Je gaat één dag in de week naar de Truckacademy, deze dag krijg je van ons doorbetaald. Wanneer je maar een halve dag naar school gaat, kom je de andere halve dag bij ons op kantoor je opdrachten maken. Super handig, want zo kunnen we je direct helpen met je opdrachten en je vragen.

De andere vier dagen ben je, samen met de vaste en ervaren begeleiders, verantwoordelijk voor de reparatie, onderhoud, revisie en het oplossen van storingen aan trucks en getrokken materieel. Monteurs zijn bij ons all-round. Daarmee bedoelen we dat ze alle voorkomende werkzaamheden kunnen doen. Dit vinden we ook belangrijk voor onze leerlingen. Daardoor krijg je snel afwisselend werk en leer je alle facetten van het vak.

Wij weten dat je niet alles de eerste keer goed kan doen. Je mag bij ons fouten maken, we bieden je de ruimte om te leren. Wel belangrijk is dat je je open stelt voor feedback en tips van je collega’s, omdat je weet dat je van kun kennis en ervaring kunt leren. Wanneer jij en wij het gevoel hebben dat je er klaar voor bent, geven we je de gelegenheid en vertrouwen om zelfstandig te werken onder de verantwoordelijkheid van de vaste begeleiders.

Wij leren je de kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat jij je opleiding afrondt! Zo ben je na school direct verzekerd van een baan. En word jij onze nieuwe vakspecialist!

Wat we van jou vragen?

  • Jij vindt het leuk om te leren en hebt passie voor vrachtwagens;
  • Zoekt samen met jouw collega’s naar oplossingen en denkt mee;
  • Volgt een relevante technische opleiding of hebt die al behaald;
  • Je bent een aanpakker en werkt nauwkeurig.

Wat we jou bieden?

  • We betalen alle opleidingskosten en je krijgt van ons een laptop;
  • Na je opleiding mag je ook deelnemen aan het uitgebreide scholingsprogramma van DAF en mag je op onze kosten je C rijbewijs halen;
  • Je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies binnen ons bedrijf of onze collega-bedrijven HSE en Boretech.

Over Garagebedrijf Pals

Het werken bij Garagebedrijf Pals is zeer gevarieerd. We helpen klanten die trucks van DAF, Tatra en diverse andere merken bezitten. We doen reparaties, onderhoud, revisie en lossen storingen op aan het volledige wagenpark. Je komt te werken in een werkplaats waar service naar onze klanten het belangrijkste speerpunt is. We zijn letterlijk een partner in mobiliteit! Als je bij ons werkt, is geen dag hetzelfde. Geen repeterende werkzaamheden, maar werken en ontwikkelen als all-round monteur.

We zijn een organisatie met korte lijnen waar mensen werken die gek zijn van hun vak en een brede interesse hebben in verbrandingsmotoren, elektronica en/of mechatronica. Laat  je jouw creativiteit en eigen inbreng zien om een goed resultaat te bereiken? Dat waarderen we enorm. Ook verwachten we een zelfstandige instelling van je. Tegelijkertijd vinden we samenwerken en collegialiteit ook enorm belangrijk. Daar zijn onze klanten bij gebaat. Bij ons is uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Naast hard werken, maken we ook plezier. Zo hebben we bijvoorbeeld een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel.

Wat vinden wij belangrijk!

We vinden een aantal dingen belangrijk. Allereerst dat jij je opleiding haalt. School gaat altijd voor! Wij zorgen ervoor dat datgene wat je leert, direct in de praktijk toegepast kan worden. Collega’s helpen je daar graag bij. Ten tweede vinden we het belangrijk dat jij op je plek zit, plezier in je werk hebt en dat jij jezelf bij ons (verder) kunt ontwikkelen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een uitgebreid scholingsprogramma in samenwerking met DAF. Wil je op termijn doorstromen naar de functie van tweede of eerste monteur? Dan kijken we samen op welke vlakken je je nog verder moet en kunt ontwikkelen en begeleiden we je naar die stap.

Heb je je B of C-rijbewijs nog niet? Die mag je die op onze kosten halen. Jouw salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. Jouw werktijden zijn voornamelijk overdag. Je mag soms ook ‘s avonds en op zaterdagochtenden bij ons aan de slag.

In deze functie kun je fulltime aan de slag. Wil je liever iets minder werken? Dat kan natuurlijk ook.

Interesse? Meer informatie?

Kijk op www.pals.nl voor meer informatie of bel met Jaap Zitman via 06-21 54 76 00 om alvast kennis te maken of je vragen te stellen.

Direct solliciteren?

Stuur een mail naar jaap.zitman@pals.nl of vul hieronder je contactgegevens in, voeg je CV (als .PDF of .JPG) toe en klik op verzenden. We nemen snel contact met je op.

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.