Vacature eerste bedrijfswagenmonteur

Heb jij ruime ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan DAF-trucks? Ben jij een kei in het repareren in plaats van het vervangen van onderdelen? Houd je ervan dat niet elke dag hetzelfde is qua werk? Krijg je er een kick van om samen de klus te klaren? Dan is Garagebedrijf Pals op zoek naar jou!

Wat jij als veelzijdige eerste bedrijfswagenmonteur bij ons gaat doen?

Eigenlijk alles. Bij ons ben je namelijk veel meer dan een sleutelaar alleen. Je hebt direct contact met onze klanten en voert onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan zowel trucks als aan getrokken materieel. Ook lees je gegevens uit, analyseer je storingen en stel je diagnoses en ga je vervolgens aan de slag om dat, samen met je collega’s, op te lossen. Je bent een doorgewinterde vakspecialist die er plezier in heeft om klussen te klaren. Als je dat leuk vindt, mag je jouw vakkennis en ervaring delen binnen ons bedrijf door collega’s te coachen of verder te helpen als ze een helpende hand nodig hebben. Ligt hier niet je passie? Ook prima.

Eerste bedrijfswagenmonteur

Wij zoeken een eerste bedrijfswagenmonteur, die:

  • een relevante opleiding heeft, bijvoorbeeld eerste bedrijfsautotechnicus of DAF Academy;
  • ruime ervaring heeft met het onderhoud en repareren van vrachtwagens;
  • een tachograaf kan ijken en hiervoor de bevoegd is;
  • APK-1 bevoegd is;
  • rijbewijs C heeft (pré).

Over Garagebedrijf Pals

Het werken bij Garagebedrijf Pals is zeer gevarieerd. We helpen klanten die trucks van DAF, GINAF, Tatra en diverse andere merken bezitten. We doen reparaties, onderhoud, revisie en lossen storingen op aan het volledige wagenpark. Je komt te werken in een werkplaats waar service naar onze klanten het belangrijkste speerpunt is. We zijn letterlijk een partner in mobiliteit! Als je bij ons werkt, is geen dag hetzelfde. Geen repeterende werkzaamheden, maar werken en ontwikkelen als all-round monteur.

We zijn een organisatie met korte lijnen waar mensen werken die gek zijn van hun vak en een brede interesse hebben in verbrandingsmotoren, elektronica en/of mechatronica. We waarderen het enorm wanneer je jouw creativiteit en eigen inbreng laat zien om een goed resultaat te bereiken. We verwachten een zelfstandige instelling van je. Tegelijkertijd vinden we samenwerken en collegialiteit ook enorm belangrijk. Daar zijn onze klanten bij gebaat. Bij ons is uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Naast hard werken, maken we ook plezier. Zo hebben we bijvoorbeeld een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel.

We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit, plezier in je werk hebt en dat jij jezelf bij ons verder kunt ontwikkelen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een uitgebreid scholingsprogramma in samenwerking met DAF. Heb je je C-rijbewijs nog niet? Die mag je op onze kosten halen. Jouw salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. Jouw werktijden zijn voornamelijk overdag. Naast deze dagdiensten werk je één keer per week een avond en om de vijf weken heb je weekeinddienst, waarbij je in ieder geval de op de zaterdagochtend werkt.

In deze functie kun je fulltime aan de slag. Wil je liever iets minder werken? Dat kan natuurlijk ook.

Interesse? Meer informatie?

Kijk op www.pals.nl voor meer informatie of bel met Jaap Zitman via 06-21 54 76 00 om alvast kennis te maken of je vragen te stellen.

Direct solliciteren?

Stuur een mail naar jaap.zitman@pals.nl of vul hieronder het sollicitatieformulier in en klik op verzenden. We nemen snel contact met je op.

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.