Wij zijn op zoek naar bedrijfswagenmonteurs!

Wij zijn op zoek naar bedrijfswagenmonteurs!

Voor ons garagebedrijf zijn wij op zoek naar Eerste, Tweede en Leerling Bedrijfswagenmonteurs. Hieronder vind je per functie wat wij van je vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

# Eerste bedrijfswagenmonteurs

Wat ga je doen als eerste bedrijfswagenmonteur? 

Van uitvoeren van onderhoud en reparaties aan trucks en getrokken materieel tot  stellen van diagnoses en verrichten van de hieruit voortvloeiende werkzaamheden, van analyseren van storingen tot uitlezen van gegevens, van sleutelen tot klantcontact, jij hebt er plezier in om samen met je collega vakspecialisten deze klus te klaren!

Wij zoeken een ‘doorgewinterde’ eerste monteur met:

 • een relevante opleiding, bijvoorbeeld eerste bedrijfsautotechnicus
 • ruime ervaring met het onderhoud en repareren van vrachtwagens, bij voorkeur DAF
 • het master niveau van de DAF Academy (als pré)
 • de bevoegdheid om tachograaf te ijken
 • APK-bevoegdheid
 • rijbewijs B-CE (als pré)

Naast een eerste monteur die zijn vak verstaat zoeken we óók: een eerste monteur die met zijn kennis en ervaring het leuk vindt om collega’s in de werkplaats te begeleiden en coachen. We vinden de ontwikkeling van collega’s belangrijk en stimuleren dit, naast scholing, ook door goede begeleiding op de werkvloer. Ben jij als monteur goed in je vak en vind je dat dit nog leuker wordt als je anderen kunt helpen beter te worden, dan zijn wij op zoek naar jou!

# Tweede bedrijfswagenmonteurs

Wat ga je doen als tweede bedrijfswagenmonteur?

Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan trucks en getrokken materieel, stellen van diagnoses en verrichten van de hieruit voortvloeiende werkzaamheden, het oplossen van storingen, sleutelen én klantcontact, jij vindt het leuk dit samen met je collega vakspecialisten voor elkaar te boksen!

Wij zoeken een tweede monteur met:

 • een relevante opleiding, bijvoorbeeld tweede bedrijfsautotechnicus of een diploma autotechniek / motorvoertuigentechniek minimaal op niveau 2
 • ervaring met het onderhoud en repareren van vrachtwagens, bij voorkeur DAF
 • APK-bevoegdheid voor licht zware bedrijfswagens (als pré)
 • rijbewijs B-CE (als pré)
 • ambitie Eerste bedrijfswagenmonteur te worden en (dus) bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen

Werken bij garage Pals

Het werken bij garagebedrijf Pals is gevarieerd, omdat we klanten hebben met veel verschillende toepassingen van trucks van DAF, GINAF, Tatra en diverse andere merken. Je komt te werken in een werkplaats waar service naar onze klanten het belangrijkste speerpunt is. We gaan collegiaal met elkaar om en weten dat we door samenwerking een beter resultaat neerzetten en meer plezier maken! We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en je verder kunt ontwikkelen. Om die reden bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring.

De werktijden binnen Pals zijn de dagdienst. Wel werk je één keer per week een avond en om de vier weken op zaterdagochtend. Daarnaast heeft iedere monteur afwisselend storingsdienst.

Interesse? Reageer dan zeker!

Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures of heb je vragen, neem gerust contact op met onze directeur Jaap Zitman, 06-21 54 76 00 of vul je gegevens hieronder in. Dan bellen we je terug.

[contact-form-7 id=”2303″ title=”Contact_vacature”]

Meer vacatures

Als je nog bezig bent met je opleiding of nog weinig ervaring hebt, is het ook zinvol om te reageren. We kunnen mensen intern goed opleiden.

Over Garagebedrijf Pals

Garagebedrijf Pals is een zelfstandige DAF, TATRA en GINAF dealer in Vaassen. We hebben een zeer brede klantenkring die zowel onze expertise, kwaliteit als ook onze service weten te waarderen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden wij een compleet pakket aan after-salesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, schadeherstel, opbouwen van verschillende componenten als eigen ontworpen zijskirts en hydrauliek componenten.