Tatra geleverd aan Pannekoek GWW in Vaassen

Tatra geleverd aan Pannekoek GWW in Vaassen

Tjonge! Wát een geweldige aflevering is dit! We zijn oprecht erg enthousiast! Vandaag hebben we namelijk onze allereerste Tatra afgeleverd. Deze Phoenix Euro 6 (door velen bij Pals Vaassen ook simpelweg ‘Beest!’ genoemd) is verkocht aan Pannekoek GWW uit Vaassen.

Garagebedrijf Pals heeft deurverlengers aan de truck toegevoegd en de firma HSE heeft zowel de bekisting op maat en de traanplaat gemonteerd op deze truck. HSE heeft ook de kraan van Palfinger (Palfinger Nederland) op deze truck gemonteerd. De opbouw betreft een Epsilon Q180Z95 met afstandsbediening. Deze kraan blinkt uit in zowel bediening als ook robuustheid. Voorbeelden hiervan zijn het Easyfold systeem en de B4 kraan klasse.
Het haakarmsysteem is een 30 tons VDL Groep-systeem. Dat is stabiel, sterk en betrouwbaar in alle omstandigheden. De combinatie van de Tatra met deze systemen maakt dit letterlijk een voertuig dat in alle gevallen het werk aankan, dus zowel in het terrein als op de weg met altijd goede aslast-verdeling.

De foto’s spreken boekdelen. Ons resten slechts drie woorden: Wat! Een! Beest!

Leuk om nog even te benoemen? Sommige opdrachtgevers komen niet van heel ver. De firma Pannekoek zit wel heel dichtbij. Ze zijn feitelijk onze achterburen. We willen de chauffeur Arjen Mekelenkamp hierbij heel veel veilige kilometers toewensen! We denken overigens vrij zeker te weten dat hij daar over een paar uurtjes al mee gaat beginnen.