Pals met TATRA op Infra Relatiedagen

Pals met TATRA op Infra Relatiedagen

Infra Relatiedagen Hardenberg, Pals Vaassen
TATRA Nederland presenteert van 5 tot en met 7 februari een primeur op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. En wij zijn er bij, want Pals Vaassen is één van de Nederlandse dealers van dit truckmerk. U komt toch ook?
Op de Infra Relatiedagen 2019 in de Evenementenhal Hardenberg presenteert TATRA Nederland voor het eerst de volledig opgebouwde TATRA Phoenix 8×8 met een achterover kipper van Vossebelt.
Deze 8×8 van TATRA heeft op kenteken een wettelijk draagvermogen van 11,5 ton per as. Dat resulteert in een totaal GVW van 46 ton! TATRA is de enige fabrikant die af-fabriek een 8×8 kan leveren met een GVW van 46 ton.
 
Vanwege de grote stijfheid in het unieke TATRA chassis, is er een speciaal lichtgewicht hulpchassis gecreëerd door Vossebelt. Dit speciaal ontworpen hulpchassis is 250 kilo lichter dan een standaard hulpchassis. Dit komt het netto laadvermogen ten goede.
Door te kiezen voor enkel luchtbanden heeft de TATRA Phoenix 8×8 minder rolweerstand in het terrein. De 1e, 2e én 4e as zijn gestuurd, waardoor de TATRA Phoenix 8×8 een zeer kleine draaicirkel heeft.
 
TATRA Nederland heeft al verschillende uitvoeringen van de TATRA Phoenix als demovoertuig beschikbaar, zoals een 8×6 en 4×4 versie. Met deze nieuwste 8×8 demo heeft TATRA Nederland een gevarieerd demopark ter beschikking voor geïnteresseerden. Binnenkort zal er nog een 2e 8×8 voor demoritten beschikbaar komen.
Onze Pals-medewerkers willen hier graag alles over vertellen. Zien we jullie ook op de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg?