Nieuwe DAF LF op de markt

Nieuwe DAF LF op de markt

De DAF LF distributietruck is vernieuwd. Hierdoor verstevigt het merk zijn positie ook in het segment toonaangevende truck in de klasse van 7,5 tot 19 ton. Optimalisaties aan de aandrijflijn, verdere verbeteringen aan het chassis voor een optimale opbouwvriendelijkheid, toonaangevende elektronica en veiligheidsvoorzieningen en een vernieuwd design van exterieur en interieur: het zijn zo maar wat aspecten die de DAF LF populairder maken dan ooit.

De komst van een nieuwe 3,8 liter PACCAR-motor behoort ook tot de vernieuwingen. Deze is leverbaar is in twee vermogensvarianten: 115 kW/156 pk en 127 kW/172 pk met maximale koppels van achtereenvolgens 500 en 600 Nm tussen 1.200 en 2.000 t/min.
Verder kan de chauffeur kiezen voor extra snelle aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency. Tegelijkertijd zijn het design van het exterieur en het interieur in lijn gebracht met dat van de Nieuwe CF en XF. Ook DAF distributietruck staat daardoor voor de term ‘Pure Excellence’.

Innovatief fleetmanagementsysteem van DAF

DAF levert natuurlijk ook DAF Connect op de nieuwe LF. DAF Connect is een innovatief fleetmanagementsysteem dat de transportondernemer actueel inzicht geeft in de prestaties van zijn voertuigen en chauffeurs. Informatie over de voertuiglocatie, het brandstofverbruik, de gereden kilometers, de bezettingsgraad en het stationair draaien van de motor, alles wordt duidelijk gepresenteerd op een online dashboard, dat aan individuele klantwensen kan worden aangepast.

Nog even enkele aspecten van de nieuwe DAF LF op een rij?

# Nieuwe aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency
# Nieuwe 3,8 liter PACCAR-motor voor stedelijke toepassingen
# Langere eindoverbrengingen voor lagere toerentallen
# Allison geautomatiseerde transmissie nu ook op krachtigste 19-tons LF
# Eersteklas opbouwvriendelijkheid
# Nog meer keuze in ‘Body Attachment Modules’
# Specifieke wielbasis/achter-overbouw voor gesloten opbouw en vuilnistoepassingen
# Fraai vernieuwd exterieurdesign
# Extra raam in portier bijrijderszijde voor toonaangevend zicht
# Vernieuwde lay-out van instrumentenpaneel
# DAF Connect fleetmanagementsysteem voor de hoogste transportefficiency

Meer informatie? Neem gerust eens contact op met Garagebedrijf Pals via tel.: 0578-612182 of email: info@pals.nl.