Multifunctionele DAF-truck voor Eiland Heerde

Multifunctionele DAF-truck voor Eiland Heerde

Deze multifunctionele truck hebben we onlangs afgeleverd bij Transportbedrijf F. Eiland in Heerde. De truck is zowel trekker als bakwagen en daarbij volledig luchtgeveerd. Er kan een trailer en een dieplader aanhanger aangekoppeld worden. Ook is het mogelijk om een kipperbak of betonmixer op het chassis te plaatsen.

De truck is door Veldhuis Wagenbouw aangepast naar een 30,5 ton truck. Vervolgens heeft Vossebelt Kipperbouw het chassis verstevigd om er een kipper en een betonmixer er op kunnen zetten. De op maat gemaakte 6,5 m3 betonmixer is geleverd door Mulder Europe uit Dordrecht. Deze betonmixer heeft extra zware aandrijving en een hydraulisch pomp om zware wegenbouw beton te vervoeren.

Pals heeft ook alle elektrische aansturing voor het hydraulische systeem in de cabine aangesloten. Verder hebben we de werklampen, flitsers, de led-balk in de zonnepet en het camerasysteem gemonteerd. De cabine is gespoten door Slijkhuis Schade in Apeldoorn en de truck is compleet gepoetst door Autopoetsbedrijf Samplonius.

Zie hieronder een reeks foto van deze multifunctionele DAF! We wensen de chauffeur veel veilige kilometers toe!