Gezocht: Technisch Assemblage Medewerker

Gezocht: Technisch Assemblage Medewerker

Wat ga je doen als Technisch Assemblage Medewerker?

Je gaat je bezighouden met het volgens klantwens opbouwen van nieuwe vrachtwagens. De opbouwen kunnen verschillen tot het aansluiten van een paar werklampen tot het compleet aanpassen van het chassis en de cabine om te voldoen aan de specifieke wensen van klanten.

Typische werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het monteren van hydrauliek units, zijskirts en het aanleggen van 220V in de cabine. Garagebedrijf Pals heeft de afgelopen jaren hiermee ruime ervaring opgedaan en inmiddels zelf een aantal producten ontworpen. Werkmethoden en tekeningen zijn deels aanwezig.

Het oplossen van Mechanische storingen of elektrotechnische storingen kunnen een onderdeel van deze assemblage werkzaamheden.

Wij zoeken een Technisch Assemblage medewerker met de volgende bagage:

  • Technische vmbo-opleiding
  • Passie voor sleutelen
  • Netjes en schoon kunnen werken zodat de voertuigen niet beschadigen.
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring in de bedrijfswagen branche.
  • Bezit van rijbewijs B-C-E is een pré.

Werktijd

De werktijden binnen Pals zijn de dagdienst. Wel werk je een keer per week een (vaste) avond en om de 4 weken op zaterdagochtend.

Ons aanbod

Je komt te werken in een werkplaats waar service naar onze klanten het belangrijkste speerpunt is. We gaan collegiaal met elkaar om en weten dat we door samenwerking een beter resultaat neerzetten en meer plezier maken! We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en je verder kunt ontwikkelen. Om die reden bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring.

Meer vacatures

Als je nog bezig bent met je opleiding of nog weinig ervaring hebt, is het ook zinvol om te reageren. We zoeken meerdere mensen (bekijk hier ook de andere vacatures) en we kunnen intern mensen goed opleiden.

Over Garagebedrijf Pals

Garagebedrijf Pals is een zelfstandige DAF, TATRA en GINAF dealer in Vaassen. We hebben een zeer brede klantenkring die zowel onze expertise, kwaliteit als ook onze service weten te waarderen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden wij een compleet pakket aan after-salesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, schadeherstel, opbouwen van verschillende componenten als eigen ontworpen zijskirts en hydrauliek componenten.

 

Interesse? Reageer dan zeker!

Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures of heb je vragen, neem gerust contact op met onze directeur Jaap Zitman, 06-21 54 76 00 of vul je gegevens hieronder in. Dan bellen we je terug.