Leentrucks

Voor verkoop, aankoop en het lenen van transportmiddelen bent u bij Garagebedrijf Pals in Vaassen aan het juiste adres. Zo hebben we diverse leenauto’s in ons assortiment. Voor bedrijven en voor particulieren. Kijk hieronder of wij u van dienst kan zijn.

Lenen bakwagen: DAF LF

Zo lenen we onder andere een DAF LF bakwagen uit aan diverse opdrachtgevers. Het laadvermogen van deze DAF 45.160 bedraagt 2500 kilo. De laadbak met laadklep is 5 meter lang. Ook particuliere klanten kunnen gebruik maken van deze service. Gaat u zelf verhuizen of moet u iemand anders helpen met het verplaatsen van een inboedel? Dan is onze fraaie, zuinige bakwagen ook korter te leen. Informeer naar de mogelijkheden.

Lenen demotrekker DAF

Transporteurs op de Veluwe zijn vanwege een uitbreiding van werkzaamheden of een te repareren eigen truck soms tijdelijk op zoek naar een trekker. Voor hen hebben we onze eigen demotrekker te leen. Deze fraaie DAF XG 480 FT is tijdelijk te lenen met en zonder hydrauliekset.

Meer weten over bovenstaande leenauto’s? Bel of mail naar Sven Bekamp (06-25 18 69 18 of sven.bekamp@pals.nl) en informeer naar wat er allemaal mogelijk is. Want ook u weet: het complete team van Garagebedrijf Pals streeft altijd naar de allerbeste kwaliteit en bijbehorende hoge servicegraad. Daar hoort ook een uitgebreide tak leentrucks bij. Dit wordt al jaren door vele klanten gewaardeerd.

In ruim een halve eeuw tijd groeide Garagebedrijf Pals uit Vaassen uit tot een serieuze partij voor vele transporteurs. Wij hechten veel waarde aan een goede en duurzame relatie met onze opdrachtgevers.