Veilig zicht met CornerEye-camera

Veilig zicht met CornerEye-camera

Kent u de CornerEye? Wat ons betreft is dat hét veilige alternatief voor een dodehoekspiegel. Deze camera heeft geen bolling en zorgt voor een haarscherp en zeer ruim maar bovenal realistisch beeld. Een aantal klanten van Garagebedrijf Pals rijdt inmiddels ook met deze geweldige camera. Henk Rutgers en Henk Beuk, werkzaam bij Renewi in Twello over de voordelen: “Afstand is veel beter in te schatten met de CornerEye.”

Sven Bekamp, accountmanager bij Pals, vult aan. “Wij hebben de CornerEye voor hen geïnstalleerd. Medewerkers van Garagebedrijf Pals kunnen best goed uitleggen dat dit een betere en veiligere optie is dan de dodehoekspiegel. Maar de praktijkervaring van chauffeurs zegt natuurlijk veel meer.” Henk Rutgers en Henk Beuk van Renewi reageren: “We rijden inmiddels allebei een tijdje met de CornerEye op onze cabine. We zijn erg enthousiast en zouden hem niet meer willen missen. Door het ruime en scherpe beeld was er ineens veel meer omgeving zichtbaar. Ook is de afstand tot de vrachtwagen veel beter in te schatten. De bolling van de dodehoekspiegel vertekent nog al.”

Veel zicht op de weg nodig

Beide chauffeurs rijden veel in de stad. Daar halen ze vuilnis en containers op. “In ons werk hebben we zoveel mogelijk zicht op de weg en op de omgeving nodig. Helemaal bij het manoeuvreren achteruit.”

Door de CornerEye kunnen ze goed zien wat er naast gebeurt. “Eventuele obstakels kunnen veel beter ontweken worden. Paaltjes zijn nu zeer nauwkeurig (zelfs tot 10 centimeter) in te schatten. Het is veilig en overzichtelijk werken met een CornerEye.” Daarbij zorgt de (verwarmde) camera altijd direct voor een goed en scherp beeld. “Ook belangrijk? We hebben een spiegel minder aan de auto zitten. Dit ziet er mooier en rustiger uit als je naar de vrachtwagen kijkt. Da’s eveneens wat waard, toch? Het oog wil ook wat.”

Wilt u ook een CornerEye op uw vrachtwagen laten installeren? Dat doen wij graag voor u. Neem contact op met Sven Bekamp van Garagebedrijf Pals via telefoonnummer: 0578-612182 of email: s.bekamp@pals.nl